Пятница, 19.04.2024, 22:39
ВЕТЕРАНАМ РАКЕТНЫХ ВОЙСК СТРАТЕГИЧЕСКОГО НАЗНАЧЕНИЯ
ОСТАВИТЬ СОБЩЕНИЕ ФОТОГАЛЕРЕЯФИЛЬМЫ О РВСН ВыходВход
Вы вошли как Гость · Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость · RSS
ЯЗЫК/Language
ОБЬЯВЛЕНИЕ
НАВИГАЦИЯ
ОБЩЕНИЕ
ДРУЖЕСКИЕ САЙТЫ
ГОСТИ САЙТА
 
Главная » 2020 » Август » 4 » 01.08.2020. 25-та річниця створення Головної інспекції МОУ
18:15
01.08.2020. 25-та річниця створення Головної інспекції МОУ

Урочистий захід з нагоди 25-ї річниці створення Головної інспекції Міністерства оборони України та презентація другого видання книги М. Філатова

 

31 липня 2020 року в Центральному будинку офіцерів, за участю Міністра оборони України Андрія Тарана, пройшов урочистий захід з нагоди 25-ї річниці створення Головної інспекції Міністерства оборони України, яку було створено Указом Президента України № 680/95 від 1 серпня 1995 року.

Міністр оборони України Андрій Таран і Головний інспектор Міноборони адмірал Ігор Воронченко привітали весь офіцерський склад, державних службовців і ветеранів військової служби з ювілеєм створення Головної інспекції відомства.

        

За ці роки, відмітив міністр оборони, Головна інспекція, разом з Міністерством оборони України та усіма Збройними Силами, з честю і гідністю пройшла етапи створення, становлення та розбудови, створивши військовий колектив з числа досвідчених і компетентних, авторитетних та знаних у військовому середовищі професіоналів. Весь цей час, крім головного завдання – контролю за ходом реформування та розвитку Збройних Сил України, стану підготовки військ (сил) та всебічного забезпечення їх функціонування і життєдіяльності, було виконано фактично неосяжний пласт завдань щодо розробки та удосконалення нормативно-правової бази діяльності Збройних Сил України, надання організаційної та методичної допомоги з питань реформування і розвитку Збройних Сил України та їх всебічного фінансового і матеріально-технічного забезпечення, реалізації соціально-економічних і правових гарантій військовослужбовців, працівників Збройних Сил України та членів їх сімей.

Головний інспектор Міністерства оборони України адмірал Ігор Воронченко зі свого боку звернувся до колективу з вітальним словом і наголосив, що фахівці інспекції з моменту створення й до сьогодні з честю та гідністю виконували обов’язок й продовжують сумлінну працю у визначенні реального стану справ та вирішенні головних проблем.

Під час урочистостей відбулося нагородження нагрудними знаками, грамотами й подяками як офіцерів інспекції, так і державних працівників від Міністра оборони та Головнокомандувача ЗС України, а ветеранам Головної інспекції відомства були вручені цінні подарунки.

Від імені ветеранів Збройних Сил України та ветеранів Головної інспекції привітати всіх мав честь генерал-майор Микола Філатов, колишній генерал-інспектор Сухопутних військ – заступник Головного інспектора МОУ, а потім (по організаційним заходам) – Головний інспектор ресурсного забезпечення, озброєння та військової техніки Головної інспекції МОУ (проходив службу в ГИМО з квітня 2004 по жовтень 2010 року).

        

Побажав всім мирного неба, міцного здоров’я, щастя та добробуту, наснаги, витримки і невтомної енергії в шляхетній справі захисту нашої Держави, виразив слова подяки тим, с ким мав честь служити в ГІМО, він підкреслив, що всі ми віримо в щасливу долю України, в надію на щасливе і гідне життя всіх її громадян, в тому числі ветеранів Збройних Сил України, які впродовж десятиліть захищали свою Батьківщину. Безумовно, велика роль в цьому належить нашій життєвій позиції щодо збереження надбань минулого для їх передачі наступним поколінням, в тому числі і через особисту діяльність ветеранів та роботу громадських ветеранських організацій.

        

Користуючись нагодою, Микола Філатов презентував вже друге, доопрацьоване і доповнене видання (формат А-4, цифровий друк) своєї книги «Втрачений ракетно-ядерний щит України. Хроніка. Аналітика. Спогади», та подарував Андрію Тарану, Ігорю Воронченко та іншим посадовим особам і ветеранам декілька примірників другого видання книги спільно з буклетами-брошурами громадської ветеранської організації стратегічних ракетників «Є така професія – захищати Батьківщину».

        

Завершився захід спільним фотографуванням учасників заходу та тривалим спілкуванням у добрій, родинній обстановці, із обміном спогадами і обговоренням сучасних проблем захисту територіальної цілісності України.

Просмотров: 2416 | Добавил: Админ | Рейтинг: 5.0/190
Всего комментариев: 0
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Август 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ПРАЗДНИКИ СЕГОДНЯ
Праздники Украины
ЖИЗНЬ САЙТА
Форма входа