Среда, 24.04.2024, 14:44
ВЕТЕРАНАМ РАКЕТНЫХ ВОЙСК СТРАТЕГИЧЕСКОГО НАЗНАЧЕНИЯ
ОСТАВИТЬ СОБЩЕНИЕ ФОТОГАЛЕРЕЯФИЛЬМЫ О РВСН ВыходВход
Вы вошли как Гость · Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость · RSS
ЯЗЫК/Language
ОБЬЯВЛЕНИЕ
НАВИГАЦИЯ
ОБЩЕНИЕ
ДРУЖЕСКИЕ САЙТЫ
ГОСТИ САЙТА
 
Главная » 2017 » Декабрь » 23 » 16 грудня 2017 року. Звітно-виборча конференція
13:53
16 грудня 2017 року. Звітно-виборча конференція

 

ЗВІТНО-ВИБОРЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СПІЛКИ “СОЮЗ ВЕТЕРАНІВ РАКЕТНИХ ВІЙСЬК СТРАТЕГІЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ УКРАЇНИ”

 

17 грудня 2017 в місті Києві, на базі Київського НТУУ “КПІ ім. Ігоря Сікорського”, пройшла звітно-виборча конференція Всеукраїнської спілки Союз ветеранів РВСП України та зустріч ветеранів-ракетників з молоддю з обговоренням питання: “Є така професія – захищати свою Батьківщину”. Конференція була приурочена до дня 5-ї річниці створення Всеукраїнської Спілки і традиційно – до дня створення Ракетних військ стратегічного призначення та ракетно-ядерного угруповання на території України.

           

У конференції взяли участь 34 делегати від більшості регіональних організацій, що входять до складу Спілки, ветерани Ракетних військ стратегічного призначення, ветерани космодромів, ветерани та працівники ракетно-космічної галузі України, військовослужбовці і ветерани Збройних Сил України, учасники Антитерористичної операції; представники молоді України.

           

У добрій, дружній, дійсно родинній обстановці, ветерани-однодумці розповідали про сурові будні важкої служби ракетників на захисті своєї Батьківщини, висловлювали щирі слова подяки сьогоднішнім захисникам Вітчизни і учасникам АТО, висловили вдячність за цілеспрямовану та наполегливу роботу членів Ради Спілки і в цілому, всім організаціям Спілки за активну діяльність з питань національного та військово-патріотичного виховання молоді України, сприяння соціальному захисту ветеранів. Одноголосно вибрали повторно на посаду Голови Ради (Голови Спілки) колишнього першого заступника командувача 43-ї Ракетної армії Філатова Миколу Михайловича та членів Ради Спілки.

           

Учасники конференції черговий раз висловили глибоку занепокоєність порушеннями територіальної цілісності своєї держави та агресивними діями Російської Федерації проти України, знову змушені були казати, що їхні надії на зобов’язання країн-підписантів Будапештського меморандуму виявились марними і були повністю зруйновані ключовим підписантом – Російською Федерацією, яка здійснила анексію Криму та продовжує посилювати воєнну напруженість на Сході України. Ветерани-ракетники та представники молодого покоління захисників держави прямо і принципово ставили питання щодо повного відродження ракетно-космічної промисловості України та створення нею сучасних Ракетних військ.

Після традиційного процесу нагородження офіційна частина конференції була завершена. Далі спілкування ветеранів, запрошених почесних гостей та представників молоді продовжилося під час дружнього обіду, який також пройшов у добрій, родинній обстановці.

Просмотров: 1995 | Добавил: Админ | Рейтинг: 5.0/12
Всего комментариев: 0
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Декабрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
ПРАЗДНИКИ СЕГОДНЯ
Праздники Украины
ЖИЗНЬ САЙТА
Форма входа